Menyang kontèn

Cithakan:Ucapan proyèk Wikimédia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
  1. switch:22 Juni

|15 Januari=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Sugeng Ambal Warsa Wikipédia basa Inggris kaping 23 (2001–2024)

|8 Maret|9 Maret|10 Maret|11 Maret=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Sugeng Ambal Warsa Wikipédia basa Jawa kaping 20 (2004–2024)

|30 Mèi=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Sugeng Ambal Warsa Wikipédia basa Indonésia kaping 21 (2003–2024)

|4 Agustus=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Sugeng Ambal Warsa Wikisumber basa Jawa kaping 3 (2021–2024)

|11 Dhésèmber=

Wikipédia Jawa ngaturaken:
Sugeng Ambal Warsa Wikisastra basa Jawa kaping 20 (2004–2024)

}}