Cithakan:Taxonomy/Teuthida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Protostomia  [Taksonomi; besut]
Unranked: Spiralia  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Lophotrochozoa  [Taksonomi; besut]
Filum: Mollusca  [Taksonomi; besut]
Klas: Cephalopoda  [Taksonomi; besut]
Subklas: Coleoidea  [Taksonomi; besut]
Unranked: Neocoleoidea  [Taksonomi; besut]
Superordho: Decapodiformes  [Taksonomi; besut]
Ordho: Teuthida  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Teuthida. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Teuthida. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Decapodiformes [Taksonomi; besut]
Tataran: ordo (dipajang minangka Ordho)
Pranala: Teuthida
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: