Cithakan:Taxonomy/Spiralia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Protostomia  [Taksonomi; besut]
Unranked: Spiralia  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Spiralia. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Spiralia. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Protostomia [Taksonomi; besut]
Tataran: unranked (dipajang minangka Unranked)
Pranala: Spiralia
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: