Cithakan:Taxonomy/Tetanurae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Deuterostomia  [Taksonomi; besut]
Filum: Chordata  [Taksonomi; besut]
Klad: Craniata  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Vertebrata  [Taksonomi; besut]
Infrafilum: Gnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Eugnathostomata  [Taksonomi; besut]
Klad: Teleostomi  [Taksonomi; besut]
Superklas: Tetrapoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Reptiliomorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Amniota  [Taksonomi; besut]
Klad: Sauropsida  [Taksonomi; besut]
..... .....
Klad: Archosauria  [Taksonomi; besut]
Klad: Avemetatarsalia  [Taksonomi; besut]
Klad: Ornithodira  [Taksonomi; besut]
Klad: Dinosauromorpha  [Taksonomi; besut]
Klad: Dinosauriformes  [Taksonomi; besut]
Klad: Dracohors  [Taksonomi; besut]
Klad: Dinosauria  [Taksonomi; besut]
Klad: Saurischia  [Taksonomi; besut]
Klad: Eusaurischia  [Taksonomi; besut]
Klad: Theropoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Neotheropoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Averostra  [Taksonomi; besut]
Klad: Tetanurae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Tetanurae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Tetanurae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Averostra [Taksonomi; besut]
Tataran: clade (dipajang minangka Klad)
Pranala: Tetanurae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: