Cithakan:Taxonomy/Anisoptera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Unranked: Unikonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Opisthokonta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Filozoa  [Taksonomi; besut]
Karajan: Animalia  [Taksonomi; besut]
Subkarajan: Eumetazoa  [Taksonomi; besut]
Klad: Bilateria  [Taksonomi; besut]
Klad: Nephrozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Protostomia  [Taksonomi; besut]
Superfilum: Ecdysozoa  [Taksonomi; besut]
Unranked: Panarthropoda  [Taksonomi; besut]
Unranked superphylum: Tactopoda  [Taksonomi; besut]
Filum: Arthropoda  [Taksonomi; besut]
Klad: Pancrustacea  [Taksonomi; besut]
Subfilum: Hexapoda  [Taksonomi; besut]
Unranked: Ectognatha  [Taksonomi; besut]
Klas: Insecta  [Taksonomi; besut]
Unranked: Dicondylia  [Taksonomi; besut]
Subklas: Pterygota  [Taksonomi; besut]
Division: Palaeoptera  [Taksonomi; besut]
Superordho: Odonatoptera  [Taksonomi; besut]
Unranked: Holodonata  [Taksonomi; besut]
Ordho: Odonata  [Taksonomi; besut]
Subordho: Epiprocta  [Taksonomi; besut]
Infraordho: Anisoptera  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Dragonfly. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Dragonfly. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Epiprocta [Taksonomi; besut]
Tataran: infraordo (dipajang minangka Infraordho)
Pranala: Dragonfly|Anisoptera(nggayut nyang Dragonfly)
Cures: ora
Tansah dipajang: true
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: