Cithakan:Naraguna shio babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Chinese paper cutting-Pig.jpgNaraguna iki nduwèni shio babi

Cithakan iki dipigunakaké kanggo ditambahaké menyang kaca naraguna panjenengan. </noinclude>