Cithakan:Naraguna ja-5

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
ja-5この利用者は専門家並み日本語を使いこなせます。
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Panganggo[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak naraguna iki yèn panjenengan ora péngin kaca naragunané mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak naraguna/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing kaca naragunané panjenengan kaya mangkéné: {{Naraguna ja-5}}
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Naraguna ja-5}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengen[besut sumber]