Cithakan:Kotakinfo animanga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan ini dipigunakaké kanggo ndandani kualitas artikel anime lan manga

  • Cithakan-cithakan
    • Cithakan dhasar
  1. {{Kotakinfo animanga/Atasan}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Header)
  2. {{Kotakinfo animanga/Bawahan}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Footer)
    • Cithakan utama (anyar)
  1. {{Kotakinfo animanga/Cetakan}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Print) (pindahan dari {{Kotakinfo animanga/Manga}})
  2. {{Kotakinfo animanga/Video}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Video) (pindahan dari {{Kotakinfo animanga/Anime}})
  3. {{Kotakinfo animanga/Audio}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Audio)
  4. {{Kotakinfo animanga/Permainan}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Game)
  5. {{Kotakinfo animanga/Lainnya}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Other)
    • Cithakan utama (lama; jangan digunakan)
  1. {{Kotakinfo animanga/Anime}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Anime); Pakai {{Kotakinfo animanga/Video}} !
  2. {{Kotakinfo animanga/Manga}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Manga); Pakai {{Kotakinfo animanga/Cetakan}} !
  3. {{Kotakinfo animanga/OVA}} (en:Cithakane:Infobox animanga/OVA); Pakai {{Kotakinfo animanga/Video}} !
  4. {{Kotakinfo animanga/Film}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Movie); Pakai {{Kotakinfo animanga/Video}} !
  5. {{Kotakinfo animanga/Drama}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Drama); Pakai {{Kotakinfo animanga/Video}} !
  6. {{Kotakinfo animanga/Permainan}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Game)
  7. {{Kotakinfo animanga/Novel}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Novel); Pakai {{Kotakinfo animanga/Cetakan}} !
  8. {{Kotakinfo animanga/Lainnya}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Other)
    • Cithakan modhifikasi
  1. {{Kotakinfo animanga/Atasan2}} (en:Cithakane:Infobox animanga/Header2)

Panggunaan[besut sumber]

Cathetan[besut sumber]

Cithakan ing dhuwur isih kurang (pirsani ing kéné). Yèn panjenengan kersa gawé cithakan sing liya tulung digatèkaké katentuan ing ngisor iki:

  1. Gawé judhul mèlu basa asliné, saéngga yèn kita nyalin cithakan sing ana ing artikel saka basa kasebut, cithakan bisa muncul. Conto : {{Infobox animanga/Header}}
  2. Sawisé panjenengan yakin penerjemahan rampung, simpena. Banjur pindahna kaca kasebut menyang jeneng basa Jawa. Conto : {{Kotakinfo animanga/Dhuwur}} kanggo {{Infobox animanga/Header}}

Cathetan sikil[besut sumber]

  1. Novel yang di dalamnya terdapat ilustrasi-ilustrasi