Cithakan:Infobox tennis player

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panggunaan[besut sumber]

{{Infobox Tennis player
|playername= 
|image= (optional)
|nickname= (optional)
|country= 
|residence= 
|datebirth= 
|placebirth= 
|height= (optional)
|weight= (optional)
|turnedpro= 
|retired= (optional)
|plays= 
|careerprizemoney= 
|singlesrecord= 
|singlestitles= 
|highestsinglesranking= 
|gelarGS= (optional)
|AustralianOpenresult= 
|FrenchOpenresult= 
|Wimbledonresult= 
|USOpenresult= 
|doublesrecord= 
|doublestitles= 
|highestdoublesranking= 
|updated= 
}}

Catatan[besut sumber]

  • Jroning field updated, anggonen tanggal Senin pungkasan sawise statistik ATP utawa WTA di-update. Yèn pemain wis pènsiun, isi N/A.
  • Isi Height (tinggi) and Weight (bobot) migunakake sistem imperial (meter lan kilogram), lan Career Prize money (jumlah uang hadiah) jroning Dollar AS.
  • Gelar juwara Singles (singlestitles) lan Doubles (doublestitles) mung gelar jroning tur WTA lan ATP, ora klebu sirkuit ITF (setingkat sangisore).
  • Hasil Grand Slam risi peringkat paling dhuwur sing digayuh, lan taune.
  • Menang - kalah (singlesrecord dan doublesrecord) mung pertandingan ing tur ATP utawa WTA.