Cithakan:ISO 639 name zh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cina

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Cina, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Cina|zh}}) sarana kodhe «zh». Contoné, {{Lang|zh|sawenèh tèks ing basa Cina}}. Iki dienggo déning cithakan {{Zh icon}}, lan bokmanawa déning {{Zh}}.

Kategori alihan

Uga delengen