Cithakan:ISO 639 name vi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Viètnam

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Viètnam, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Viètnam|vi}}) sarana kodhe «vi». Contoné, {{Lang|vi|sawenèh tèks ing basa Viètnam}}. Iki dienggo déning cithakan {{Vi icon}}, lan bokmanawa déning {{Vi}}.

Kategori alihan

Uga delengen