Cithakan:ISO 639 name uz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Uzbèk

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Uzbèk, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Uzbèk|uz}}) sarana kodhe «uz». Contoné, {{Lang|uz|sawenèh tèks ing basa Uzbèk}}.

Kategori alihan

Uga delengen