Cithakan:ISO 639 name ur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Urdhu

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Urdhu, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Urdhu|ur}}) sarana kodhe «ur». Contoné, {{Lang|ur|sawenèh tèks ing basa Urdhu}}.

Kategori alihan

Uga delengen