Cithakan:ISO 639 name sv

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Swèdhen

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Swèdhen, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Swèdhen|sv}}) sarana kodhe «sv». Contoné, {{Lang|sv|sawenèh tèks ing basa Swèdhen}}. Iki dienggo déning cithakan {{Sv icon}}, lan bokmanawa déning {{Sv}}.

Kategori alihan

Uga delengen