Cithakan:ISO 639 name ko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koréa

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Koréa, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Koréa|ko}}) sarana kodhe «ko». Contoné, {{Lang|ko|sawenèh tèks ing basa Koréa}}. Iki dienggo déning cithakan {{Ko icon}}, lan bokmanawa déning {{Ko}}.

Kategori alihan

Uga delengen