Cithakan:ISO 639 name ja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jepang

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Jepang, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Jepang|ja}}) sarana kodhe «ja». Contoné, {{Lang|ja|sawenèh tèks ing basa Jepang}}. Iki dienggo déning cithakan {{Ja icon}}, lan bokmanawa déning {{Ja}}.

Kategori alihan

Uga delengen