Cithakan:ISO 639 name hr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kroasia

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Kroasia, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Kroasia|hr}}) sarana kodhe «hr». Contoné, {{Lang|hr|sawenèh tèks ing basa Kroasia}}. Iki dienggo déning cithakan {{Hr icon}}, lan bokmanawa déning {{Hr}}.

Kategori alihan

Uga delengen