Cithakan:ISO 639 name es

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Spanyol

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Spanyol, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Spanyol|es}}) sarana kodhe «es». Contoné, {{Lang|es|sawenèh tèks ing basa Spanyol}}. Iki dienggo déning cithakan {{Es icon}}, lan bokmanawa déning {{Es}}.

Kategori alihan

Uga delengen