Cithakan:ISO 639 name en

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Inggris

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa explicitly cited English, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Inggris|en}}) sarana kodhe «en». Contoné, {{Lang|en|sawenèh tèks ing basa Inggris}}. Iki dienggo déning cithakan {{En icon}}, lan bokmanawa déning {{En}}.

Kategori alihan

Uga delengen