Cithakan:ISO 639 name ar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arab

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Arab, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Arab|ar}}) sarana kodhe «ar». Contoné, {{Lang|ar|sawenèh tèks ing basa Arab}}. Iki dienggo déning cithakan {{Ar icon}}, lan bokmanawa déning {{Ar}}.

Kategori alihan

Uga delengen