Cithakan:DinaIkiIngSejarah/26 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

1893 - Mao Zedong dilairaké ing Shaoshan, Hunan, Karajan Tiongkok.

2004 - Lindhu kanthi kekuwatan 9.3 SR ngguncang Aceh lan marakaké tsunami. Luwih saka 250 èwu jiwa tiwas.