Cithakan:DinaIkiIngSejarah/17 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 1946 - Dewan Keamanan PBB ngwontenaken pasamuhan ingkang kaping pindhah ing Church House London, Inggris.
  • 1995Lindhu ageng skala 7.2 Richer kadadosan ing Kobe, Jepang, wonten langkung saking 6.000 jiwa tiwas kaliyan karusakan arta langkung saking US$100 milyar.