Cithakan:DinaIkiIngSejarah/11 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 1966 - Supersemar, dinten lairipun Surat Perintah Sebelas Maret
  • 2004 - Jeblugipun bom ing Madrid, Spanyol ingkang ngasilaken 191 korban jiwa kaliyan 1.430 korban tatu-tatu.
  • 2013 - Warga Kapuloan Falkland utawi Malvinas mutusaken kanggé tetep dados bagéyan saking wilayah Inggris salebeting satunggiling réferèndum.