Cithakan:Country data West Germany

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data West Germany iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Germany.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Jerman Kulon Jeneng artikel pokok (Jerman Kulon)
flag alias Flag of Germany.svg Jeneng gambar (File:Flag of Germany.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
navalNaval Ensign of Germany.svgNaval ensign of Germany.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
FRG (view) FRG Jerman
Jerman Kulon (view)Cithakan:Country data Jerman KulonCithakan:Country data Jerman Kulon
Jerman Kulon (view)Cithakan:Country data Jerman KulonCithakan:Country data Jerman Kulon

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|West Germany}} West Germany
  • {{flagicon|West Germany}}Jerman Kulon

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|FRG}}Jerman
  • {{flagcountry|FRG}} Jerman
  • {{flag|FRG}} FRG

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data West Germany

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo