Cithakan:Country data Jerman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Jerman iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Germany.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Jerman Jeneng artikel pokok (Jerman)
flag alias Flag of Germany.svg Jeneng gambar (File:Flag of Germany.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
empireFlag of the German Empire.svgFlag of the German Empire.svg
WeimarFlag of Germany (3-2 aspect ratio).svgFlag of Germany (3-2 aspect ratio).svg
1933Flag of Germany (1933–1935).svgFlag of Germany (1933-1935).svg
NaziFlag of the German Reich (1935–1945).svgFlag of German Reich (1935–1945).svg
EUAGerman Olympic flag (1959-1968).svgGerman Olympic flag (1959-1968).svg
navalNaval Ensign of Germany.svgNaval Ensign of Germany.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
DEU (view) DEU Jerman
GER (view) GER Jerman

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Jerman}} Jerman
  • {{flagicon|Jerman}}Jerman

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Jerman|empire}} Jerman
  • {{flagicon|Jerman|empire}}Jerman

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|DEU}}Jerman
  • {{flagcountry|DEU}} Jerman
  • {{flag|DEU}} DEU

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Jerman

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterAndharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo