Cithakan:Country data Vietnam Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Vietnam Kidul iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of South Vietnam.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Vietnam Kidul Jeneng artikel pokok (Vietnam Kidul)
flag alias Flag of South Vietnam.svg Jeneng gambar (File:Flag of South Vietnam.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
South Vietnam (view) South Vietnam Vietnam Kidul

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Vietnam Kidul}} Vietnam Kidul
  • {{flagicon|Vietnam Kidul}}Vietnam Kidul

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Vietnam Kidul

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo