Cithakan:Country data Syrian Republic

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Syrian Republic iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Syria (1932-1958; 1961-1963).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Republik Suriah (1930–58) Jeneng artikel pokok (Republik Suriah (1930–58))
shortname alias Suriah (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Syria (1932-1958; 1961-1963).svg Jeneng gambar (File:Flag of Syria (1932-1958; 1961-1963).svg, dipajang ing tengen)


Conto panggunané

  • {{flag|Syrian Republic}} Syrian Republic
  • {{flagicon|Syrian Republic}}Republik Suriah (1930–58)
  • {{flagcountry|Syrian Republic}} Suriah


Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Syrian Republic

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo