Cithakan:Country data Suriah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Suriah iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the United Arab Republic.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Suriah Jeneng artikel pokok (Suriah)
flag alias Flag of the United Arab Republic.svg Jeneng gambar (File:Flag of the United Arab Republic.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1932Syria-flag 1932-58 1961-63.svgSyria-flag 1932-58 1961-63.svg
1972Flag of Egypt 1972.svgFlag of Egypt 1972.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
SYR (view) SYR Suriah

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Suriah}} Suriah
  • {{flagicon|Suriah}}Suriah

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Suriah|1932}} Suriah
  • {{flagicon|Suriah|1932}}Suriah

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|SYR}}Suriah
  • {{flagcountry|SYR}} Suriah
  • {{flag|SYR}} SYR


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Suriah

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo