Cithakan:Country data Sri Lanka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Sri Lanka iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Sri Lanka.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Sri Lanka Jeneng artikel pokok (Sri Lanka)
flag alias Flag of Sri Lanka.svg Jeneng gambar (File:Flag of Sri Lanka.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
navalNaval Ensign of Sri Lanka.svgNaval Ensign of Sri Lanka.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
LKA (view)Cithakan:Country data LKACithakan:Country data LKA
SRI (view)Cithakan:Country data SRICithakan:Country data SRI

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Sri Lanka}} Sri Lanka
  • {{flagicon|Sri Lanka}}Sri Lanka

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Sri Lanka

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo