Cithakan:Country data Ceylon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Ceylon iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Ceylon (1948–1951).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Sri Lanka Jeneng artikel pokok (Sri Lanka)
shortname alias Ceylon (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Ceylon.svg Jeneng gambar (File:Flag of Ceylon.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1951Flag of Ceylon (1951–1972).svgFlag of Ceylon (1951–1972).svg
kolonial[[File:{{{flag alias-kolonial}}}|40px|border]]{{{flag alias-kolonial}}}


Conto panggunané

  • {{flag|Ceylon}} Ceylon
  • {{flagicon|Ceylon}}Sri Lanka
  • {{flagcountry|Ceylon}} Ceylon

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Ceylon|1951}} Ceylon
  • {{flagicon|Ceylon|1951}}Sri Lanka

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Ceylon

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo