Cithakan:Country data Républik Cina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Républik Cina iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Republic of China.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Taiwan Jeneng artikel pokok (Taiwan)
shortname alias Républik Cina (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of the Republic of China.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Republic of China.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
civilCivil Ensign of the Republic of China.svgCivil Ensign of the Republic of China.svg
armyFlag of the Republic of China Army.svgFlag of the Republic of China Army.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

  • {{army|Républik Cina}} Républik Cina
  • {{flagicon|Républik Cina|army}}Taiwan

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ROC (view) ROC Républik Cina
China, Republic of (view)Cithakan:Country data China, Republic ofCithakan:Country data China, Republic of

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Républik Cina|civil}} Républik Cina
  • {{flagicon|Républik Cina|civil}}Taiwan

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Républik Cina

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo