Cithakan:Country data Kingdom of Egypt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kingdom of Egypt iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Egypt (1922–1958).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Karajan Mesir Jeneng artikel pokok (Karajan Mesir)
shortname alias Mesir (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Egypt (1922–1958).svg Jeneng gambar (File:Flag of Egypt (1922–1958).svg, dipajang ing tengen)


Conto panggunané

  • {{flag|Kingdom of Egypt}} Kingdom of Egypt
  • {{flagicon|Kingdom of Egypt}}Karajan Mesir
  • {{flagcountry|Kingdom of Egypt}} Mesir


Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kingdom of Egypt

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo