Cithakan:Country data Mesir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Mesir iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Egypt.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Mesir Jeneng artikel pokok (Mesir)
flag alias Flag of Egypt.svg Jeneng gambar (File:Flag of Egypt.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
OttomanFlag of the Ottoman Empire (also used in Egypt).svgFlag of Egypt (1793-1844).svg
1882Flag of Egypt (1882-1922).svgFlag of Egypt (1882-1922).svg
1922Flag of Egypt (1922–1958).svgFlag of Egypt (1922–1958).svg
1952Flag of the Egyptian Revolution (1952).svgFlag of Egypt (1952-1958).svg
1958Flag of Syria.svgFlag of the United Arab Republic.svg
1972Flag of Egypt (1972-1984).svgFlag of Egypt (1972-1984).svg
navalNaval Ensign of Egypt.svgNaval Ensign of Egypt.svg
air forceAir Force Ensign of Egypt.svgEafflag.svg
armyFlag of the Army of Egypt.svgFlag of the Army of Egypt.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
EGY (view) EGY Mesir

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Mesir}} Mesir
  • {{flagicon|Mesir}}Mesir

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Mesir|Ottoman}} Mesir
  • {{flagicon|Mesir|Ottoman}}Mesir

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|EGY}}Mesir
  • {{flagcountry|EGY}} Mesir
  • {{flag|EGY}} EGY

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Mesir

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo