Cithakan:Country data IRL

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data IRL iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Ireland.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Republik Irlandia Jeneng artikel pokok (Republik Irlandia)
shortname alias Irlandia (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Ireland.svg Jeneng gambar (File:Flag of Ireland.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
navalNaval Jack of Ireland.svgNaval Jack of Ireland.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
IRL (view) IRL Irlandia
Republic of Ireland (view)Cithakan:Country data Republic of IrelandCithakan:Country data Republic of Ireland

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|IRL}} IRL
  • {{flagicon|IRL}}Republik Irlandia
  • {{flagcountry|IRL}} Irlandia

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|IRL}}Republik Irlandia
  • {{flagcountry|IRL}} Irlandia
  • {{flag|IRL}} IRL

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data IRL

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo