Cithakan:Country data Australasia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Australasia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Australasian team for Olympic games.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Australasia Jeneng artikel pokok (Australasia)
flag alias Flag of Australasian team for Olympic games.svg Jeneng gambar (File:Flag of Australasian team for Olympic games.svg, dipajang ing tengen)


Conto panggunané

  • {{flag|Australasia}} Australasia
  • {{flagicon|Australasia}}Australasia


Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Australasia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo