Cithakan:Country data Ostrali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Ostrali iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Australia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèter Aji Werdi
alias Ostrali Jeneng artikel pokok (Ostrali)
flag alias Flag of Australia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Australia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

Labèl Flag image (40px) Image name
1901 Flag of Australia (1901-1903).svg Flag of Australia (1901-1903).svg
1903 Flag of Australia (1903-1908).svg Flag of Australia (1903-1908).svg
colonial Australian Colonial Flag.svg Australian Colonial Flag.svg
civil Civil Ensign of Australia.svg Civil Ensign of Australia.svg
naval-1913 Naval Ensign of the United Kingdom.svg Naval Ensign of the United Kingdom.svg
naval Naval Ensign of Australia.svg Naval Ensign of Australia.svg
air force Air Force Ensign of Australia.svg Air Force Ensign of Australia.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Panji dharat bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Army ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas {{flag|aliyas}} output {{flagcountry|aliyas}} output
AUS (view)  AUS  Ostrali

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Ostrali}} Ostrali
  • {{flagicon|Ostrali}}Ostrali

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Ostrali|1901}} Ostrali
  • {{flagicon|Ostrali|1901}}Ostrali

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|AUS}}Ostrali
  • {{flagcountry|AUS}} Ostrali
  • {{flag|AUS}} AUS

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Ostrali

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

Paramèter Andharan Jinis Status
Ora ana paramèter sing dianggo