Cithakan:Cari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kaca kanthi tembung {{{1}}}

Panggunaan[besut sumber]

{{cari|Wiki}}
mènèhi pranala panggolèkan (ump. Wiki, Wikipedia) kanggo kabèh artikel sing ngandhut tembung "Wiki": Kaca kanthi tembung Wiki
{{cari|Wiki|cari}}
mènèhi pranala panggolèkan tepat (Wikipedia ora kalebu jroning asil) kanggo kabèh artikel sing judhulé ngandhut tembung "Wiki": Kaca kanthi tembung Wiki

Deleng uga[besut sumber]

{{Awalan}}
panggolèkan kanggo judhul sing diwiwiti kanthi string tinamtu, ump: Cithakan:Awalan