Menyang kontèn

Cithakan:Blue button/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Cara nganggo[besut sumber]

{{blue button|link=Target pranala|text=Teks pranala}}
Conto

{{blue button|link=google|text=google}} bakal ngasilake: google