Cithakan:Blue button

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ayo klik!

Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Cara nganggo[besut sumber]

{{blue button|link=Target pranala|text=Teks pranala}}
Conto

{{blue button|link=google|text=google}} bakal ngasilake: google