Cithakan:12 rasi Keyser lan de Houtman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Daftar kalih welas rasi lintang ingkang dipun damel déning Pieter Dirkszoon Keyser lan Frederick de Houtman antawis taun 1595 lan 1597 lan dipuntepangaken déning Johann Bayer ing Uranometria, satéunggiling tèks mawi taun 1603

Apus | Chamaeleon | Dorado | Grus | Hydrus | Indus | Musca | Pavo | Phoenix | Triangulum Australe | Tucana | Volans