Ciri wanci lelai ginawa mati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mendem.

Ciri wanci lelai ginawa mati iku paribasan sing tegesé pakulinan ala ora bisa diowahi yèn durung nganti mati.

Uga delengen[besut | besut sumber]