Menyang kontèn

Christoph Kramer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Christoph Kramer
Kramer taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Christoph Kramer[1]
Tanggal lair (1991-02-19) 19 Fèbruari 1991 (umur 33)
Papan lair Solingen, Germany
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Defensive midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Borussia M'gladbach
Angka 6
Karir nom
1995–1999 BV Gräfrath
1999–2006 Bayer Leverkusen
2006–2008 Fortuna Düsseldorf
2008–2010 Bayer Leverkusen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Bayer Leverkusen II 27 (0)
2011–2016 Bayer Leverkusen 26 (0)
2011–2013VfL Bochum (loan) 61 (4)
2013–2015Borussia M'gladbach (loan) 63 (5)
2016– Borussia M'gladbach 1 (0)
Tim nasional
2009–2010 Germany U19 5 (0)
2010–2012 Germany U20 4 (1)
2014– Germany 12 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:13, 16 April 2016 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15:09, 30 March 2016 (UTC)

Christoph Kramer (lair ing Solingen, 19 Fèbruari 1991; umur 33 taun) ya iku salahsiji juru main bal-balan profèsional teka Jerman sing main kanggo klub Borussia Mönchengladbach dadi juru main silihan teka Bayer 04 Leverkusen sing biasa main ndhik posisi Glandhang bertahan.[3][4]

Kramer miwiti karir junioré ndhik klub BV Gräfrath, Fortuna Düsseldorf. Ndèk Bayer Leverkusen piyambaké miwiti karir senioré sadurungé disilihné nang VfL Bochum lan Borussia M'gladbach ndhik taun 2013.[5]

Kariré[besut | besut sumber]

2011 - 2013 VfL Bochum

2013 - 2015 Borussia M’gladbach

2014 - 2016 Jerman

2015 - 2016 Bayer 04 Leverkusen

2016 - Saiki Borussia M’gladbach

Gelar Juwara[besut | besut sumber]

juwara World Cup karo tim Jerman taun 2014

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "2014 FIFA World Cup Brazil: List of Players". FIFA. 11 June 2014. kc. 16. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 11 June 2015. Dibukak ing 11 June 2014.
  2. "Christoph Kramer Profile". Diarsip saka sing asli ing 2018-10-10. Dibukak ing 2016-09-15.
  3. "Christoph Kramer" . fussballdaten.de. Dibukak ing 2 August 2011.
  4. "Kramer, Christoph" . kicker. Dibukak ing 2 August 2011.
  5. "Borussia Mönchengladbach: How will the Foals fare in 2013/2014?". The Boot Room. 22 July 2013. Dibukak ing 31 May 2014.