Christoph Kramer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Christoph Kramer
Christoph Kramer 2015.jpg
Kramer taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Christoph Kramer[1]
Tanggal lair (1991-02-19) 19 Fèbruari 1991 (umur 26)
Papan lair Solingen, Germany
Dhuwur 191 m (626 ft 7.7 in)[2]
Posisi main Defensive midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Borussia M'gladbach
Angka 6
Karir nom
1995–1999 BV Gräfrath
1999–2006 Bayer Leverkusen
2006–2008 Fortuna Düsseldorf
2008–2010 Bayer Leverkusen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Bayer Leverkusen II 27 (0)
2011–2016 Bayer Leverkusen 26 (0)
2011–2013 VfL Bochum (loan) 61 (4)
2013–2015 Borussia M'gladbach (loan) 63 (5)
2016– Borussia M'gladbach 1 (0)
Tim nasioanl
2009–2010 Germany U19 5 (0)
2010–2012 Germany U20 4 (1)
2014– Germany 12 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:13, 16 April 2016 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15:09, 30 March 2016 (UTC)

Christoph Kramer (lair ing Solingen, 19 Fèbruari 1991; umur 26 taun) ya iku salahsiji pamain bal-balan profèsional teka Jerman sing main kanggo klub Borussia Mönchengladbach dadi pamain silihan teka Bayer 04 Leverkusen sing biasa main ndèk posisi Gelandang bertahan.[3][4]

Kramer miwiti karir junioré ndèk klub BV Gräfrath, Fortuna Düsseldorf. Ndèk Bayer Leverkusen piyambaké miwiti karir senioré sakdurungé disilihné nang VfL Bochum lan Borussia M'gladbach ndèk taun 2013.[5]

Kariré[besut | besut sumber]

2011 - 2013 VfL Bochum

2013 - 2015 Borussia M’gladbach

2014 - 2016 Jerman

2015 - 2016 Bayer 04 Leverkusen

2016 - Saiki Borussia M’gladbach

Gelar Juwara[besut | besut sumber]

juwara World Cup karo tim Jerman taun 2014

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "2014 FIFA World Cup Brazil: List of Players" (PDF). FIFA. 11 June 2014. k. 16. Dijupuk 11 June 2014. 
  2. ^ "Christoph Kramer Profile". 
  3. ^ "Christoph Kramer" (ing German). fussballdaten.de. Dijupuk 2 August 2011. 
  4. ^ "Kramer, Christoph" (ing German). kicker. Dijupuk 2 August 2011. 
  5. ^ "Borussia Mönchengladbach: How will the Foals fare in 2013/2014?". The Boot Room. 22 July 2013. Dijupuk 31 May 2014. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Christoph_Kramer&oldid=1100908"