Chris Tucker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Christopher Tucker
Chris Tucker Cannes 2018.jpg
Lair (1971-08-31) Agustus 31, 1971 (umur 50)
Geórgia, U.S.
PakaryanActor
Taun aktif1992 - sapunika

Chris Tucker (lair 31 Agustus 1971) ya iku aktor saka Amérika Sarékat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]