Chris Evans (aktor)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chris Evans
Chris Evans SDCC 2014.jpg
Evans ing San Diego Comic-Con 2014
Lair Christopher Robert Evans
(1981-06-13) Juni 13, 1981 (umur 36)
Boston, Massachusetts, AS
Padunungan Los Angeles, California
Alma mater Lee Strasberg Theatre and Film Institute
Pakaryan Aktor
Taun aktif 1999–saiki
Dulur Scott Evans (adhi)
Mike Capuano (pakdhé/paklik)

Christopher Robert Evans (lair tanggal 13 Juni 1981)[1] iku pamaraga filem lanang lan panggawé filem saka Amérika. Chris misuwur amarga bola-bali dadi watak adiwira kaya lakon Kaptèn Amérika saka Komik Marvel ing Jagad Sinéma Marvel lan dadi the Manungsa Geni ing filem Fantastic Four. Dhèwèké miwiti karir ing séri télévisi taun 2000 asesirah  Opposite Sex, banjur ngalih menyang indhustri filem taun 2001 kanthi mainaké filem kumidhi nom-noman asesirah Not Another Teen Movie. Ing taun 2013, dhèwèké dadi lakon ing filem laga fiksi ngèlmiah asirahé Snowpiercer sing diunggul-unggulaké para kritik filem. Ing taun 2015, dhèwèké nuli wiwit dadi pangarah filem kanggo sandiwara Before We Go, sing uga dimainaké dhèwèké.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Today in History". The Guardian (London). Associated Press. June 13, 2009. Diarsip saka asliné ing December 26, 2013. Dijupuk January 23, 2008. Actor Chris Evans is 28.