Cheryl Cole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cheryl Ann Tweedy

Cheryl Ann Tweedy (lair ing Newcastle, Inggris, 30 Juni 1983; umur 34 taun) ya iku sawijining penyanyi kang nggabung ing sawijining grup band asal Inggris Girls Aloud. Kawitane dhèwèké gabung ing grup band mau amarga Cheryl melu kompetisi Popstars:The Rivals.[1]

Cheryl uga dikenal minangka penyanyi wanita solo, dhèwèké ngetokake album solone kanthi irah-irahan 3 Words.[2] Saliyane dadi penyanyi, dhèwèké uga dadi salah sawijining juri ing acara The X Factor ing musim kaping lima.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala[besut | besut sumber]