Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure
Charlotte's Web 2- Wilbur's Great Adventure FilmPoster.jpeg
DVD cover
Sutradhara Mario Piluso
Prodhuser James Wang
Panulis Scenario:
Elana Lesser
Cliff Ruby
Tokoh:
E. B. White
Paraga Julia Duffy
David Berón
Charlie Adler
Amanda Bynes
Pamusik Michael Tavera
Pambesut Christopher Hink
Dhistributhor Paramount Home Entertainment (AS)
Universal Studios Home Entertainment (luar-AS)
Surya babaran
  • Maret 18, 2003 (2003-03-18)
Wektu main
79 menit
Nagara Flag of the United States
Basa Inggris

Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure iku sawijining film animasi prodhuksi Paramount Pictures lan dirilis ing video déning Paramount Pictures tanggal 18 Maret 2003. Film iku sekuel di film Charlotte's Web. Caritané disutradarani déning Mario Piluso. Pemainnya ialah Julia Duffy, David Berón, Charles Adler, lan Amanda Bynes.

Plot

Film diwiwiti ing mangsa semi, watara setaun sawisé Charlotte tilar donya. Telu seduluré Charlotte, Nellie, Aranea, lan Joy, wis ngancik remaja, Wilbur dadi kanca lan mentor.

Jroning wektu iku Wilbur duwé kanca anyar, si Cardigan, anak wedhus sing nembé lair lan dianggep sepélé déning kanca-kancané amarga wuluné ireng. Wilbur nglindhungi Cardigan nganggo swiwiné lan ngajari urip ing tanah tetanèn iku lan bebaya sing kudu diéndhani.

Sawisé sawetara minggu, Zuckerman ngedol Cardigan marang petani liya, mula Wilbur, anak-anak Charlotte lan si tikus Templeton, padha niliki Cardigan lan mesthèkaké yèn Cardigan ana ing kahanan apik-apik waé.

Pengisi suara

Pranala jaba