Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure
Charlotte's Web 2- Wilbur's Great Adventure FilmPoster.jpeg
DVD cover
Juru arah Mario Piluso
Juru gawé James Wang
Juru tulis Scenario:
Elana Lesser
Cliff Ruby
Tokoh:
E. B. White
Juru paraga Julia Duffy
David Berón
Charlie Adler
Amanda Bynes
Juru musik Michael Tavera
Juru besut Christopher Hink
Juru dum Paramount Home Entertainment (AS)
Universal Studios Home Entertainment (luar-AS)
Tanggal babar
  • 18 Maret 2003 (2003-03-18)
Suwé
79 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris

Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure iku sawijining film animasi prodhuksi Paramount Pictures lan dirilis ing video déning Paramount Pictures tanggal 18 Maret 2003. Film iku sekuel di film Charlotte's Web. Caritané disutradarani déning Mario Piluso. Pemainnya ialah Julia Duffy, David Berón, Charles Adler, lan Amanda Bynes.

Plot

Film diwiwiti ing mangsa semi, watara setaun sawisé Charlotte tilar donya. Telu seduluré Charlotte, Nellie, Aranea, lan Joy, wis ngancik remaja, Wilbur dadi kanca lan mentor.

Jroning wektu iku Wilbur duwé kanca anyar, si Cardigan, anak wedhus sing nembé lair lan dianggep sepélé déning kanca-kancané amarga wuluné ireng. Wilbur nglindhungi Cardigan nganggo swiwiné lan ngajari urip ing tanah tetanèn iku lan bebaya sing kudu diéndhani.

Sawisé sawetara minggu, Zuckerman ngedol Cardigan marang petani liya, mula Wilbur, anak-anak Charlotte lan si tikus Templeton, padha niliki Cardigan lan mesthèkaké yèn Cardigan ana ing kahanan apik-apik waé.

Pengisi suara

Pranala jaba