Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure
Charlotte's Web 2- Wilbur's Great Adventure FilmPoster.jpeg
DVD cover
DisutradaraniMario Piluso
DiprodhuseriJames Wang
Ditulis déningScenario:
Elana Lesser
Cliff Ruby
Tokoh:
E. B. White
DibintangiJulia Duffy
David Berón
Charlie Adler
Amanda Bynes
DimusikiMichael Tavera
Dibesut déningChristopher Hink
Dibabar déningParamount Home Entertainment (AS)
Universal Studios Home Entertainment (luar-AS)
Tanggal metu
  • Maret 18, 2003 (2003-03-18)
Suwéné
79 menit
NagaraAmérika Sarékat
BasaInggris

Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure iku sawijining filem animasi prodhuksi Paramount Pictures lan dirilis ing video déning Paramount Pictures tanggal 18 Maret 2003. Film iku sekuel di filem Charlotte's Web. Caritané disutradarani Mario Piluso. Pemainnya ialah Julia Duffy, David Berón, Charles Adler, lan Amanda Bynes.

Plot

Film diwiwiti ing mangsa semi, watara setaun sawisé Charlotte tilar donya. Telu seduluré Charlotte, Nellie, Aranea, lan Joy, wis ngancik remaja, Wilbur dadi kanca lan mentor.

Ing ing sajeroning wektu iku Wilbur duwé kanca anyar, si Cardigan, anak wedhus sing nembé lair lan dianggep sepélé déning kanca-kancané amarga wuluné ireng. Wilbur nglindhungi Cardigan nganggo swiwiné lan ngajari urip ing tanah tetanèn iku lan bebaya sing kudu diéndhani.

Sawisé sawatara minggu, Zuckerman ngedol Cardigan marang wong tani liya, mula Wilbur, anak-anak Charlotte lan si tikus Templeton, padha niliki Cardigan lan mesthèkaké yèn Cardigan ana ing kaanan apik-apik waé.

Pengisi suara

Pranala njaba