Cengkorongan statistika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki cengkorongan man’eka topik ngenani statistika: Statistika magepokan karo pangumpulan, analisis, interpretasi lan presentasi data. Èlmu iki gegandhèngan karo akèh èlmu liya wiwit saka fisik, sosial lan kamanungsan.

Sajarah statistika[besut | besut sumber]

Describing data[besut | besut sumber]

Èksperimèn lan survé[besut | besut sumber]

Sampling[besut | besut sumber]

Analisis data[besut | besut sumber]

Filter data[besut | besut sumber]

Statistika inferènsial[besut | besut sumber]

Dhistribusi probabilitas[besut | besut sumber]

Random variable[besut | besut sumber]

Téori probabilitas theory[besut | besut sumber]

Statistika computasi[besut | besut sumber]

Computational statistika

Piranti alus[besut | besut sumber]

Organisasi[besut | besut sumber]

Publikasi statistika[besut | besut sumber]

Persons influential in the field of statistika[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Outline footer