Cedynia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Cedynia
POL Cedynia COA.svg
Lambang Cedynia
POL Cedynia map.svg
Lokasi Cedynia
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 1.659 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Cedynia
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Cedynia (Jerman Zehden) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 1.659 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cedynia&oldid=1001655"