Cayane abang dluwang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cayané abang dluwang iku sanepa sing tegesé pucet banget.

Uga delengen[besut | besut sumber]