Carlos Mencia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mencia, 2009

Ned Arnel Mencía (lair ing Amerika Serikat, 22 Oktober 1967; umur 48 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlos_Mencia&oldid=1087110"