Carlos Mencia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mencia, 2009

Ned Arnel Mencía (lair ing Amerika Serikat, 22 Oktober 1967; umur 49 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]